Vadim Tudor, acuzat de blat cu Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii filialei PRM Bucureşti au demisionat, reclamând sprijinul acordat PDL în Primăria Capitalei. Plecările vin după ce şi vicepreşedintele Codrin Ştefănescu a părăsit formaţiunea Tribunului.

Alături de liderii filialelor de sector, au abondonat formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor secretarul executiv şi doi dintre vicepreşedinţii Organizaţiei PRM Bucureşti. Preşedintele PRM sector 6, Luminiţa Adam, s-a înscris deja în PSD. Demisionarii reclamă faptul că Vadim le-ar fi cerut consilierilor PRM din Primăria Capitalei să voteze alături de PDL la discutarea bugetului şi la stabilirea întrebărilor pentru referendum.

Congres extraordinar?

 „Viceprimarul nostru, împreună cu consilierii PRM, toţi oameni de casă ai lui Vadim Tudor, au votat la două mâini alături de PDL", afirmă demisionarii. "Vadim Tudor este o persoană duplicitară, cu un comportament deviant, preocupat doar de propriile interese", este acuzaţia pe care i-o adresează fostului şef de partid. Ei susţin că mai mulţi lideri de organizaţii ar dori un congres extraordinar pentru schimbarea lui Vadim, şi că vor urma şi alte plecări din partid. Acuzaţii similare a lansat şi vicepreşedintele Codrin Ştefănescu, care a părăsit partidul în urmă cu câteva zile.

„Este anormal să o ataci pe Udrea în cea mai grotescă manieră, iar în subsidiar, prin consilierii partidului să votezi proiectul de referendum privind Legea Capitalei, promovat chiar de Elena Udrea şi de PDL Bucureşti", a comentat Codrin  Ştefănescu. Vadim a replicat cu aceeaşi agresivitate cu care a reacţionat de fiecare dată când foşti colaboratori au "dezertat" din partid. "Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară. Codrin Ştefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două-trei luni, se duce la o clinică de la Lyon să se trateze", a afirmat Vadim.

Scenariul tribunului

El are o atitudine similară şi faţă de demisionarii din PRM Bucureşti. Aceştia afirmă că sunt membrii fondatori ai partidului, dar Vadim spune altceva: „Eu n-am auzit în viaţa mea de niciunul dintre cei şase ţucălari care îl pupă în fund pe acest Bulă aflat în criză! Nu exclud posibilitatea ca unii dintre ei să fi venit în PRM, acum doi ani, alături de acest cretin congenital".

Invocând note de la „oamenii care au tangenţe cu serviciile secrete", şeful PRM a susţinut că tocmai adversarii săi lucrează pentru Elena Udrea. „Destructurarea organizaţiilor PRM a fost una dintre misiunile asumate de duetul Codrin Ştefănescu - Cozmin Guşă, o acţiune la a cărei executare cei doi au trecut pentru a o impresiona pe Udrea, care se doreşte primar al Bucureştilor", este varianta lui Vadim.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite