Vadim Tudor: "Îmi voi continua singur lupta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor consideră că va continua lupta "singur" FOTO Adevărul
Corneliu Vadim Tudor consideră că va continua lupta "singur" FOTO Adevărul

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminică, în urma exit-poll-urilor de la alegerile parlamentare, că îşi va continua “singur” lupta.

“Astăzi au murit în România democraţia, sociologia şi speranţele românilor. (...) Îmi voi continua lupta mea singur. Am rămas singurul om politic adevărat şi patriot din ţara. Eu rezist. Am intrat cu fruntea sus în Parlamentul European. Dar poporul acestei ţări mai rezistă?”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor. În opinia lui, “s-a dorit ca PRM să nu intre cu niciun preţ în Parlament”. 

“S-a dorit un surogat, s-a dorit să nu intre cu niciun preţ PRM în Parlament. În 2002, s-a creat artificial PNG cu Gigi Becali ca să ne blocheze pe noi (n.r. - PRM) şi acum s-a creat acest partid artificial (n.r.- PPDD)”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, prezentat de Televiziunea publică, Partidul România Mare a obţinut, la Senat, 2,25%, iar la Camera Deputaţilor - 2,39% din voturile exprimate.

Partidul România Mare nu a reuşit să intre în Parlament nici la alegerile generale din 2008.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite