Vă mai amintiţi de politicianul dansator? A dat scena pentru cabinele de probă

Vă mai amintiţi de politicianul dansator? A dat scena
pentru cabinele de probă

Printre pasiunile lui Tălmăcean se numără şi cântatul FOTO Facebook

Cunoscut drept „politicianul dansator“, după ce a devenit faimos pentru că l-a imitat pe Michael Jackson într-o emisiune televizată, PMP-istul Edmond Tălmăcean a dezvoltat, mai nou, o pasiune pentru modă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua pasiune a lui Tălmăcean este vizibilă chiar din postările acestuia pe Facebook. Recent, membrul PMP a publicat pe Facebook două fotografii în care ţinuta sa vestimentară este departe de costumul pe care i-l impunea scena politică. Postările sale nu au mulţumit, însă, pe toată lumea, iar un comentator i-a scris: "Mă aşteptam să te îmbraci de la Armani".

Tălmăcean, care a devenit celebru după ce i-a imitat, pe rând, pe Michael Jackson şi Nicolae Ceauşescu, şi-a câştigat porecla  „politicianul dansator“, după ce a admis, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press, în 2011, că este pasionat de dans.

„Dansul este un alt fel de mesaj politic adresat tinerei generaţii, acela că este bine să te distrezi… că poţi merge într-o discotecă şi dansa”, a afirmat Edmond Tălmăcean în interviul acordat în urmă cu patru ani.

Tălmăcean, pe atunci membru PDL, a fost chiar certat de liderii de atunci ai democrat-liberalilor, care i-au sugerat să fie mai reţinut.

La acea dată, fostul premier Emil Boc a declarat că talentul său este mai potrivit pentru „showbiz” decât pentru politică, în timp ce Vasile Blaga a afirmat că Edmond Tălmăcean ar trebui să se îndrepte către emisiunea TV „Dansez pentru tine”.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: