USR, reacţie la scrisoarea lui Giuliani: Nu are consistenţă politică. Aşteptăm scrisoare şi de la frizerul lui Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat luni că scrisoarea trimisă de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, nu are nicio „consistenţă din punct de vedere politic“. Mai mult, liderul USR afirmă, ironic, faptul că că şeful statului va primi probabil mesaje şi din partea frizerului şi bucătarului preşedintelui SUA.

„Aştept cu înfrigurare şi aşteptăm toţi timpul când va veni şi scrisoarea frizerului domnului Trump. Sunt convins că şi preşedintele Iohannis aşteaptă cu îngrijorare mesajele devastatoare care urmează probabil să vină de la frizerul şi apoi de la bucătarul lui Donald Trump criticând activitatea domnului Augustin Lazăr”, a declarat pentru Mediafax preşedintele USR, Dan Barna.

Liderul USR mai susţine că scrisoarea a fost redactată de parcă ar fi venit din partea lui Liviu Dragnea. „Această scrisoare nu are nicio consistenţă din punct de vedere politic.Scrisoarea pare dictată de Liviu Dragnea şi Antena 3. Poziţia SUA a fost în repetate rânduri exprimată de mesajele Departamentului de stat şi ale Ambasadei SUA la Bucureşti şi este exact în direcţia contrară a dictării pe care domnul Juliani a decis să o semneze“, a mai afirmat liderul USR.

Fostul procuror federal şi fostul primar al oraşului New York, Rudolph Giuliani, avocat al preşedintelui american Donald Trump, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care cere verificarea protocoalelor încheiate între Parchetul General şi SRI. George Maior susţine că scrisoarea este expresia unui lobby iniţiat de persoane certate cu legea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite