USR PLUS acuză că la Chiajna spaţiile de afişaj electoral au devenit locuri în care sunt prezentate realizările primarului

USR PLUS acuză că la Chiajna spaţiile de afişaj electoral au devenit locuri în care sunt prezentate realizările primarului

Cornel Zainea, candidatul USR PLUS la Chiajna

Candidatul USR-Plus la Primăria Chiajna, deputatul Cornel Zainea, îl acuză pe primarul localităţii că nu a amenajat spaţii pentru afişaj electoral şi că în locurile utilizate în trecut în acest scop acum sunt reclame cu realizările primarului. De asemenea, Zainea mai spune că primarul nu a amenajat secţii de votare în cartierul nou de blocuri pentru a-i descuraja pe oamenii care stau în zonă să meargă la vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Deputatul Cornel Zainea, candidatul USR PLUS pentru primăria Chiajna, îl acuză primarul Mircea Minea că nu a amenajat spaţii pentru afişaj electoral, deşi astăzi este prima zi oficială a campaniei electorale. Cornel Zainea va depune o sesizare la Biroul Electoral Local şi la Biroul Electoral Judeţean pentru că primarul din Chiajna încalcă legea”, se arată în comunicatul USR-Plus.

Cornel Zainea spune că în locurile unde era afişajele electorale acum sunt reclame cu realizările primarului.

“În locurile în care erau, de obicei, astfel de afişaje, acum sunt reclame cu realizările primarului. Poze cu stadionul, una dintre puţinele străzi modernizate, o promenadă care există doar virtual, unul dintre puţinele parcuri înfiinţate şi o grădiniţă care există doar virtual. Asta vine după multe alte abuzuri pe care primarul le-a făcut în precampanie. Acum, în campania oficială, continuă cu faptul că nu ne lasă să punem afişe nicăieri.”, a afirmat candidatul USR PLUS pentru Primăria Chiajna.

USR-Plus a precizat că toate cererile alianţei de afişare a bannerelor în comună au fost respinse, în vreme ce candidatul PNL, ASL şi un candidat independent au primit spaţiu de bannere.

Alianţa USR-PLUS a mai transmis că primarul Mircea Minea nu a organizat secţii de vot în cartierul nou de blocuri pentru a-i descuraja pe oameni să meargă la vot, iar cetăţenii care vor dori să voteze, şi locuiesc acolo, vor trebui să se deplaseze trei, patru kilometri până la cea mai apropiată secţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările