USR participă la consultările de la Cotroceni; delegaţia va fi condusă de Nicuşor Dan

USR participă la consultările de la Cotroceni; delegaţia va fi condusă de Nicuşor Dan

FOTO Inquam Photos/Adriana Neague

Uniunea Salvaţi România a decis să dea curs invitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis la consultări pentru desemnarea primului-ministru, urmând să participe cu o delegaţie de cinci persoane, condusă de către preşedintele Nicuşor Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de Nicuşor Dan, vor participa vicepreşedinţii Cristian Ghinea şi Roxana Wring, precum şi reprezentanţi ai filialelor cu cele mai bune rezultate: Manuel Costescu, deputat ales pentru Diaspora şi Levente Elek, preşedintele filialei Cluj.  
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri va avea prima rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament, fiind posibil ca săptămâna viitoare să convoace noul legislativ.
 
"Pentru a avea o claritate asupra evenimentelor, mâine voi avea prima rundă de consultări cu partidele politice care au intrat în Parlament. Vom vedea cum vede fiecare partid continuarea", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.
 
PSD şi ALDE au anunţat că nu vor participa la consultări întrucât noul Parlament nu a fost constituit oficial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările