USR a depus listele pentru Capitală, în absenţa lui Nicuşor Dan. Alexandrescu deschide lista la Senat, Dan la Cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Salvaţi România a depus joi seară listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, lista de la Senat fiind deschisă de fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, şi cea de la Camera Deputaţilor de Nicuşor Dan. Liderul USR a lipsit de la eveniment, el fiind prezent în studiourile unor televiziuni.

”Liste complete şi la Camera Deputaţilor şi la Senat. Avem un sentiment foarte bun. Reprezentăm cele peste 350.000 de semnături care sprijină USR. E o mândrie pentru noi. (…) Nu ne facem niciun fel de griji că dreptul de a vota şi de a fi votat care e garantat prin Constituţie va fi respectat în România”, a spus Vlad Alexandrescu, la BEM. 

Întrebat ce scor îşi propune USR să obţină la nivelul Capitalei, Vlad Alexandrescu a spus că îşi doresc să obţină ”exact acel scor care va face diferenţa”.

” Acel scor care va arăta că oamenii nu mai vor conivenţa de la partidele mari şi care îşi doresc o forţă politică nouă care  nu are alianţe obscure, care nu are interese în teritoriu, care nu are clientelă politică. O forţă nouă politică care va fi o contraputere în Parlament pentru ceea ce nu vrem să se mai întâmple”, a mai spus. 

Deşi este preşedintele USR şi primul pe listă la Camera Deputaţilor, Nicuşor Dan nu a ajuns la BEM pentru a depune lista cu candidaţii întrucât se afla într-o emisiune televizată. 

”A fost o zi foarte lungă, cu prezenţa la tribunal. (n.r. - Nicuşor Dan) acum e pe plaotul la Antena 3. Fiecare dintre noi are o agendă foarte plină”, a mai zis Vlad Alexandrescu. 

Lista USR pe Bucureşt la Senat e deschisă de Vlad Alexandrescu, urmat de Cristian Ghica, iar cea de la Camera Deputaţilor de Nicuşor Dan, urmat de Cristian Ghinea, Cristian Seidler, Oana Bizgan şi Matei Dobrovie.

Nicuşor Dan nu a fost prezent la evenimentul formaţiunii sale, având programate două apariţii în studiourile unor televiziuni de ştiri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite