USR va ataca decizia instanţei prin care s-a respins anularea înfiinţării celor 22 de firme ale Primăriei Capitalei

USR va ataca decizia instanţei prin care s-a respins anularea înfiinţării celor 22 de firme ale Primăriei Capitalei

Roxana Wring, liderul consilierilor USR din Primăria Capitalei. FOTO Eduard Enea

Uniunea Salvaţi România (USR) a anunţat că va ataca cu recurs decizia Tribunalului Bucureşti prin care s-a respins acţiunea de anulare a celor 22 de societăţi comerciale înfiinţate de Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Săptămâna aceasta a fost pronunţată o primă sentinţă, de respingere a acţiunii USR de anulare a societăţilor. Decizia nu este însă definitivă, iar consilierii generali ai Uniunii Salvaţi România o vor contesta cu recurs. Tribunalul Bucureşti a fost prima instanţă sesizată în acest caz, iar motivarea respingerii acţiunii USR va veni în aproximativ o lună de zile“, a informat USR, printr-un comunicat de presă.

Potrivit Uniunii Salvaţi România, cele 22 de societăţi comerciale au fost înfiinţate „ilegal" de primarul Gabriela Firea şi majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Capitalei, întrucât, conform legii, era nevoie de votul a două treimi dintre consilierii municipali şi s-a obţinut numai o majoritate simplă.

În opinia Roxanei Wring, preşedintele USR Bucureşti, administraţia PSD-ALDE duce Capitala „spre dezastru“. „Administraţia PSD-ALDE duce Bucureştiul spre dezastru, lipsa investiţiilor publice, degradarea serviciilor pentru cetăţeni, inexistenţa strategiilor credibile de rezolvare a problemelor majore care afectează funcţionarea oraşului şi calitatea vieţii dovedesc că PSD nu îşi respectă niciuna din promisiunile făcute în campania electorală din iunie 2016", a declarat Wring, potrivit Agerpres. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările