USL, către presa străină:PDL induce informaţii false privind referendumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu
Victor Ponta şi Crin Antonescu

Uniunea Social Liberală a transmis, astăzi, un comunicat în care se adresează reprezentanţilor presei străine acreditate la Bucureşti, în care arată că referendumul se desfăşoară în parametri legali, iar PDL încearcă să inducă informaţii false privind fraudarea scrutinului.

"USL doreşte să informeze presa străină acreditată la Bucureşti asupra derulării procesului electoral de astăzi. În opinia noastră, acest referendum se desfăşoară în parametri legali, Guvernul României asigurând condiţiile de desfăşurare normale", se arată în comunicatul USL.

Potrivit sursei citate, până la această oră, nu a fost semnalat niciun incident sau situaţie care să pună sub semnul întrebării corectitudinea procesului de votare, nici din partea autorităţilor, nici din partea observatorilor.

"Ne exprimăm dezamăgirea pentru reprezentanţii PDL care v-au transmis sau au încercat să vă inducă informaţii false privind fraudarea referendumului de astăzi, 29 iulie. Considerăm că numai dialogul şi comunicările permanente şi corecte pot contribui la informarea opiniei publice", mai transmite USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite