Congresul PSD. Oprescu, către Ponta: „Cel mai important proiect al dumneavostră nu este USL, ci România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu FOTO Arhiva Adevărul
Sorin Oprescu FOTO Arhiva Adevărul

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că cel mai important proiect politic al lui Victor Ponta nu este USL, aşa cum premierul a susţinut în repetate rânduri, ci „proiectul România“.

 "V-am ascultat domnule premier spunând că cel mai important proiect politic al dumneavoastră este USL, iar eu ştiu şi sunt convins că cel mai important proiect politic al lui Victor Ponta şi al partidului pe care îl conduce este proiectul România. Mult mai de preţ şi drag nouă, tuturor cetăţenilor acestei ţări (…) Ne-am dorit cu toţii o altfel de Românie, o Românie dinamică şi vie, o Românie pozitivă, o Românie a noastră. În România pozitivă, România noastră, fiecare cetăţean este protejat de lege şi îşi poate îndeplini propriile visuri", a spus primarul Capitalei.

Primarul Capitalei a mai spus că nu crede, "aşa cum vor unii să creadă", într-o Românie "neagră, fără putere, fără suflet, îngenuncheată, dezbinată, otrăvită şi umilită".
 
"Nu cred că mai avem timp de pierdut. România nu-şi poate permite aşa ceva, prea mult această ţară a stat pe loc, prea mulţi ani am fost prizonieri în capcana dispreţului, ignorării şi sfidării interesului public (…) Prea mulţi ani a fost afectată profund, grav şi distructiv modernizarea şi dezvoltarea ţării, sufocată de incompetenţă, indolenţă, lăcomie şi un tip de gândire mediocru, incoerent, contradictoriu şi adesea conflictual, păgubos pentru cei mulţi şi avantajos însă doar pentru unii", a mai afirmat Oprescu de la tribuna congresului PSD.

Congresul PSD s-a reunit, sâmbătă, pentru a alege conducerea partidului. Victor Ponta este singurul candidat la postul de preşedinte, iar Liviu Dragnea singurul candidat pentru postul de preşedinte executiv. Marea bătălie se dă pentru cele 16 posturi de vicepreşedinţi.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite