UPDATE Zeci de oameni au demisionat din Forța Civică și s-au înscris în PNL. Partidul dezminte: Sunt doar doi simpli membri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Aproximativ 50 de persoane din Forța Civică Arad au decis să demisioneze și să se înscrie în PNL, dezamăgiți de calea pe care o urmează partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

UPDATE 15.45  Partidul Forţa Civică dezminte informaţiile apărute în presă conform cărora un număr important de membri din cadrul organizaţiei Arad ar fi părăsit partidul pentru a se înscrie în PNL.

„În realitate, este vorba despre doar doi simpli membri, fără niciun fel de activitate în perioada în care au activat ca membri ai Forţei Civice. Forţa Civică îmbrăţişează acest proces absolut natural de primenire, proces în urma căruia partidul îşi va consolida o echipă unită, cu adevărat capabilă să pună în practică programul politic de dreapta în folosul tuturor românilor", se arată într-un comunicat al formaţiunii politice remis presei.

Șase dintre cei șapte membri ai biroului de conducere FC Arad, împreună cu alți 40 de membri, au decis să demisioneze, nemulțumiți de cooptarea partidului în cadrul ARD.

"Tot timpul am crezut că Forța Civică reprezintă a treia cale în politică, însă partidul a deraiat alături de PDL. E doar un vehicul electoral al PDL. Așa că avem o singură cale - USL", a declarat Vlad Botoș, unul dintre demisionari, pentru România TV. Botoș susține că deja au fost semnate adeziunile PNL, iar foștii membri FC vor face campanie pentru USL și partidele sale satelit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite