VIDEO Unul dintre liderii CpF a început să plângă în direct. „Poate nu ne-aţi crezut, dar va veni o vreme când ne veţi da crezare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre liderii Coaliţiei pentru Familie a început să plângă în timpul conferinţei de presă de după închiderea urnelor. Motivul: referendumul pentru revizuirea Constituţiei nu a întrunit pragul de prezenţă.

„Români, poate nu ne-aţi crezut, dar va veni o vreme când ne veţi da crezare. Rămân în linia întâi“, a spus unul dintre liderii Cpf imrdiat după închiderea urnelor.

Coaliţia pentru Familie a recunoscut eşecul referendumului, acuzând o campanie de dezinformare. „E ciudat că partide care au votat legea de revizuire şi-au retras sprijinul”, a declarat şi liderul CpF, Mihai Gheorghiu, după închiderea urnelor.

„​Cred că trăim o zi istorică chiar dacă ţelul nostru e neîmplinit şi nu am putut revizui Constituţia. Data viitoare vom reuşi. Nimeni nu va mai putea spune că sunt doar nişte semnături. E vocea unei părţi a poporului român şi această voce trebuie să cântărească. (...) Să fim bucuroşi pentru această zi. Acest vot creştin există. Există o parte acestui popor de patru milioane care a trecut peste campania de dezinformare. Nu se mai poate legifera împotriva unei astfel de voci”, a declarat Gheorghiu.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite