Ungureanu: Guvernul caută să cadă la înţelegere cu FMI şi CE pentru a amâna proiectul de buget

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat, miercuri, la Ploieşti, că are informaţii potrivit cărora Guvernul nu pregăteşte un proiect de buget şi că guvernanţii "caută să cadă la înţelegere" cu FMI şi Comisia Europeană pentru a amâna pentru după alegeri proiectul bugetului pe anul viitor.

"Ştim că Guvernul actual nu pregăteşte un proiect de buget pe care să-l putem analiza până la data alegerilor şi caută să cadă la înţelegere cu Fondul Monetar Internaţional şi cu Comisia Europeană pentru a amâna pentru sfârşitul anului, după alegeri apariţia unui proiect de lege a bugetului pe anul viitor", a afirmat Ungureanu, miercuri seară, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Acesta a precizat că nu este de acord "cu aceste lucruri care ne arată de fapt că, pentru a câştiga, USL face tot ceea ce se poate, indiferent de interesul cetăţeanului sau de posibilităţile sale de a supravieţui într-un context economic din ce în ce mai dificil".

Ungureanu a acuzat, de asemenea, USL că risipeşte banii publici "pe tot felul de măsuri populiste", spunând că, în aceste condiţii, este posibil ca la sfârşitul anului România să fie nevoie să se împrumute din nou.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite