Un vicepreşedinte PNL laudă Guvernul Ponta: „Ordonanţa Executivului, categoric un lucru bun“

Un vicepreşedinte PNL laudă Guvernul Ponta: „Ordonanţa
Executivului, categoric un lucru bun“

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde FOTO Mediafax

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, susţine că Ordonanţa de Urgenţă prin care Guvernul Ponta reglementează raporturile dintre firmele aflate în insolvenţă şi stat este, categoric, un lucru bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frunzăverde, care susţinea schimbarea legii insolvenţei, s-a arătat satisfăcut de acţiunile Guvernului.

„E singura soluţie de a salva foarte multe întreprinderi care odată au fost de marcă pentru industria românească. E singura soluţie pentru a continua activitatea de producţie în companiile acestea. Sunt circa 28 de companii de acest gen. E un lucru bun, categoric. Această soluţie a fost aplicată şi în Statele Unite ale Americii şi în Europa de Vest”, a declarat Frunzăverde, pentru stiripesurse.ro.

Citeşte şi:

Liberalii se întrunesc vineri în şedinţă. PNL vrea să lanseze tandemul Antonescu-preşedinte, Iohannis-premier

Secretarul General al PNL, Rareş Mănescu, a convocat, pentru vineri, Biroul Politic Naţional al formaţiunii, respectiv Delegaţia Permanentă.

PNL a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta 3, în absenţa lui Antonescu

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi că moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă. Aceasta a fost semnată de parlamentari PNL, PDL, PPDD şi PMP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările