Un USR-ist cere să vină DNA-ul peste Cîţu: „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Ungureanu FOTO: Facebook
Emanuel Ungureanu FOTO: Facebook

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu susţine că DNA ar trebui să îl ancheteze pe prim-ministrul Florin Cîţu pentru că „a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.  Exemplificând, deputatul spune că Liviu Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.

Emanuel Ungureanu a declarat că aşteaptă de câteva zile să vadă dacă justiţia este aceeaşi pentru toţi. Deputatul îl acuză pe Florin Cîţu că şi-a folosit poziţia de la Guvern  „în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL”.

„De ce nu vine DNA să-l ia...pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Cîţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL.

Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Cîţu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :«Noi nu luăm prizonieri». Cîţu, în lupta lui sălbatică cu Orban ţine ostatice reformele promise pentru români. Lui Cîţu i s-a umflat capul de la putere. Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câţu. Eu l-am votat pe Iohannis, nu ştiam pe vremea aceea că va susţine un stalinist îmbrăcat în ţoale capitaliste. Abia aştept următoarea moţiune de cenzură...”, a scris Emanuel Ungureanu miercuri, pe Facebook. 

Un document cu antetul Guvernului, transmis de un consilier de stat, a încins spiritele în interiorul PNL, pentru că premierul ar folosi resurse guvernamentale în campania internă pentru preşedinţia partidului. Social-democraţii au cerut anchetă penală, iar contracandidatul său, Ludovic Orban, a spus că cel care a decis folosirea acestor resurse trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că nu poate să comenteze „documente editabile, fiţuici care apar în presă” şi că documentul nu i-a fost prezentat, fiind întrebat dacă a verificat dacă este real documentul ce priveşte strategia de comunicare a echipei sale în campania internă a PNL. Despre semnătura electronică a unui consilier de stat, care apare pe document, el spune că în Guvern nu există semnături electronice.

Vezi şi: Cazul campaniei electorale făcute de la Palatul Victoria. Ce prevedea documentul şi cum au reacţionat liderii politici

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite