Un traseist din Parlament închină ode noului stăpân: Am fost şi vom fi o legendă vie. Am trecut prin multe, dar lumea nu ştie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Talpoş FOTO Arhivă
Iustin Talpoş FOTO Arhivă

După ce a trecut pe la PMP şi PSD, senatorul Iustin Talpoş a anunţat ieri că va activa în grupul PNL. După ce în urmă cu câteva săptămâni se fotografia cu lider PSD Gabriel Zetea şi publica pe pagina de Facebook ştiri pozitive legate de Guvern, acum, acesta şi-a înlocuit fotografia de copertă cu una de la PNL, după ce a transmis şi un mesaj: „Am fost şi vom mai fi o legendă vie. Am trecut prin multe, dar lumea nu ştie”.

„Am fost şi vom fi o legendă vie.
Am trecut prin multe, dar lumea nu ştie”, a scris Talpoş pe Facebook. În urmă cu câteva săptămâni acesa a semnat moţiunea de cenzură împotriva guvenrului Dăncilă.

Iniţial, senatorul Iustin Talpoş a fost ales pe listele PMP, însă la sfârşitul lunii mai anul trecut acesta a şi-a dat demisia devenind independent şi s-a afiliat grupului PSD. Decizia acestuia a dus apoi şi la desfiinţarea grupului PMP din Senat.

„Am luat în calcul multe aspecte, luând în calcul trecutul meu, am luat în calcul prezentul, dar mai ales viitorul.(...) Pentru cei care pe reţelele de socializare au început să comenteze de ce am criticat şi acum m-am alăturat (n.red.: PSD): pentru simplul fact că aici critica este vazut nu doar negativ”, declara acesta anul trecut.

Din septembrie însă, acesta nu a mai activat în grupul PSD şi a rămas senator independent, acesta votând apoi pe 10 octombrie moţiunea de cenzură. Ieri, în plenul Senatului, Talpoş a anunţat că se afiliază grupului parlamentar PNL. „Începând de astăzi, activez în PNL”, a spus Talpoş, citat de Agerpres.

FOTO: Captură

Imagine indisponibilă

Un an mai târziu acesta îşi schimba din nou culoarea:

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite