Nicolae Robu ar putea recâştiga Primăria Timişoara, conform unui sondaj de ultimă oră

Nicolae Robu ar putea recâştiga Primăria Timişoara, conform unui sondaj de ultimă oră

Nicolae Robu a fost ales primar al Timişoarei în vremea USL

La Timişoara, primarul liberal Nicolae Robu, aflat la al doilea mandat, îşi menţine poziţia de favorit în competiţia cu canidatul USR PLUS Dominic Fritz, arată un sondaj publicat de stiripesurse, fără să fie asumat de vreun partid sau de vreun institut sociologic.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Sondajul de calibrare al unui important partid politic din România arată că eforturile USR-PLUS nu au fost încununate de succes. Nicolae Robu conduce în continuare clasamentul intenţiei de vot cu 41%, urmat de candidatul USR, Dominic Fritz (cetăţean german) cu 27%, Voichiţa Lăzureanu (PSD) cu 12% şi Marius Craina (ProRomania) cu 9%”, scrie publicaţia stiripesurse. 

Pe de altă parte, Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS pentru primăria din Timişoara, a declarat, la Adevărul Live, că mai are de recuperat trei procente faţă de candidatul PNL Nicolae Robu. Fritz a explicat cum actualul primar aplică tactici „disparate” şi încearcă să activeze electoratul lui Liviu Dragnea prin mesaje cu tentă naţionalistă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările