Senator PSD, discurs ironic la adresa preşedintelui, în plenul Senatului, cu o sapă în mână: Mă scuzaţi dragi colegi, dar ţara merge tot mai prost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senator cu sapa în Parlament FOTO Captură / Senatul României
Senator cu sapa în Parlament FOTO Captură / Senatul României

Senatorul PSD Călin-Gheorghe Matieş a venit la tribuna plenului din Senat cu o sapă. Parlamentarul a ţinut un discurs ironic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

”Înainte să încep declaraţia politică vreau să vă prezint noua crosă <driver>, este de distanţă, pentru că la cum domnul preşedinte şi domnul Cîţu au adus ţara, în ce situaţie economică şi politică suntem, va trece mult timp până ne revenim. Apropo, vreau să le transmit că poziţie e aşa, puţin aplecat în faţă şi la sapă şi la golf”, a declarat Social-democratul în plenul Senatului. 

El a completat că „trebuia să ne invite la altceva domnul preşedinte, nu la golf pentru că această crosă este la cum ne-au adus dânşii, la o sapă de lem. Am o sapă de metal, nu am mai găsit o sapă de lemn dar cred că domnul Iohannis şi Cîţu, la situaţia la care ne-au adus, nu ne vor trebui crose, vor trebui sape, să ne revenim. Mă iertaţi dragi colegi, dar ţara merge tot mai prost şi noi trebuie să facem mult mai mult”. 

Conform regulamentelor de acces în Palatul Parlamentului, este interzisă intrarea cu arme albe.  

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite