Un senator PNL a rămas fără permis după ce a fost prins că circula cu 105 km/oră în localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere după ce acesta a fost prins de poliţiştii rutieri din Dorohoi conducând cu 105 km/h în localitate. Reprezentanţii poliţiei afirmă că liberalul a refuzat să prezinte oamenilor legii permisul de conducere şi actul de identitate şi nu a semnat procesul verbal.

Maşina senatorului a fost surprinsă, sâmbătă, de aparatul radar pe DN 29 A, în localitatea Dumbrăviţa. Acesta rula cu o viteză de 105 km/h, deşi limita era de 50 de km/h, potrivit Mediafax.

„Politiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul national DN 29A, în localitatea Dumbrăviţa, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h . S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 52 de ani din municipiul Botoşani.”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Surse judiciare citate de Mediafax susţin că cel surprins conducând cu 105 km/h este senatorul PNL Costel Şoptică.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Botoşani, acesta a refuzat să le prezinte poliţiştilor permisul de conducere şi actul de identitate. El a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite