Un semnatar al moţiunii a făcut cale întoarsă şi s-a dus la vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul independent Emanoil Savin, un semnatar al moţiunii de cenzură, lipseşte astăzi la votul din plen pe motiv că s-a dus la vânătoare. Într-o intervenţie pentru Europa FM, acesta şi-a argumentat plecarea spunând că nu a fsot convins de nici una dintre părţi.

„Sunt la o vânătoare, nu la moţiune. Nu m-au convins. Sunt patru partide cu patru păreri. Fiecare are părerea lui. Ce să facem? aruncăm ţara în aer? Nu vreau să fiu eu cel care aruncă ţara în haos”, a declarat Emanoil Savin, citat de Europa FM.

Senatorul Emanoil Savin (ales pe listele PSD Prahova, fost primar al oraşului Buşteni) şi-a anunţat demisia din PSD în urmă cu două săptămâni, exact în momentul în care liderii social-democraţi anunţaseră promovarea sa în funcţia de preşedinte al Comisiei de Apărare în locul lui Mihai Fifor.

Acesta este unul dintre semnatarii moţiunii de cenzură care a făcut parte din grupul parlamentar al PSD.

Azi e programat votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă. Cu câteva ore înainte de vot, PNL numără 239 de voturi, cu şase peste limita necesară, susţin surse politice pentru Adevarul. În schimb, PSD spune că moţiunea va pica la o diferenţă de două voturi. Singura moţiune de cenzură care a mai trecut în actuala legislatură este cea iniţiată de PSD împotriva propriului Guvern - Grindeanu. Rămâi pe adevarul.ro

LIVE BLOG A început votul moţiunii de cenzură. Tensiune uriaşă. Aleşii PSD care au semnat moţiunea au şi votat-o în plen. „Orban: 100% moţiunea trece“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite