VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirică cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. „Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!“

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirică cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. „Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!“

Foto: Captură Youtube

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, în cadrul emisiunii „28 minutes”, un filmuleţ în care premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. În scenariul satiric, Dăncilă este reprezentată drept o păpuşă manevrată de păpuşar, acesta fiind jucat de şeful PSD. Întregul scenariu are la bază discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Chiar dacă România este sub o monitorizare specială din partea UE, premierul ei încearcă să pună capăt independenţei justiţiei şi luptei anticorupţie. Ar trebui, prin urmare, să fie blocată Viorica Dăncilă?” se întreabă prezentatorul care reaminteşte totodată că Viorica Dăncilă conduce guvernul român din ianuarie, fiind „impusă” şefului statului - „ameninţat cu destituirea de către puternicul şef al social-democraţilor, condamnat pentru fraudă electorală”. 

 

 
„Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!” „Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!” , „Sunt tratată drept o hoaţă” - „Sunt tratată drept o hoaţă” sunt doar câteva dintre replicile pe care actorii le au în filmuleţ, făcând referire la relaţia de subordonare dintre Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. Totodată, la replica „Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”, personajul Viorica Dăncilă este gândit să reia exact ce i se spune, fără a realiza că era vorba, de fapt, despre altcineva: „Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”.
 
Sursă foto: Captură Youtube

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările