Un ONG cere PNL să renunţe la congresul cu 5.000 de oameni şi fie solidar cu populaţia supusă la restricţii

Un ONG cere PNL să renunţe la congresul cu 5.000 de oameni şi fie solidar cu populaţia supusă la restricţii

FOTO Inquam Photos / George Calin

ONG-ul Geeks For Democracy cere PNL să renunţe la organizarea congresului de sămbătă, 25 deptembrie, de la Romexpo, unde vor participa 5.000 de persoane. Asociaţia solicită liberalilor să arate solidaritate cu restul populaţiei care este supusă la restricţiile din cauza pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Conform datelor oficiale, la data de 21.09.2021, rata de infectare la nivel naţional este de 2,06 ‰, iar, la nivelul capitalei, de 2,91‰, iar 990 persoane se află internate la ATI. În prezent, spitalele de profil din principalele oraşe au anunţat că nu mai sunt locuri libere la terapie intensivă.
 
Cu toate acestea, partidul aflat la guvernare insistă în organizarea congresului pentru alegerea preşedintelui, congres cu participare fizică, într-un spaţiu închis.” a transmis ONG-ul.
 
Asociaţia Geeks For Democracy solicită astfel revenirea asupra „deciziei de organizare a congresului cu participare fizică” şi ca PNL să dea dovadă de „solidaritate cu restul populaţiei care a înţeles că măsurile de limitare a întrunirilor cu mai multe persoane sunt necesare în condiţiile situaţiei pandemice”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările