Un ministru demis al liberalilor pune paie pe foc: Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Oroş FOTO Facebook
Adrian Oroş FOTO Facebook

Adrian Oroş, ministru interimar al Agriculturii în Guvernul Cîţu şi apropiat al lui Ludovic Orban, a transmis pe Facebook un mesaj în care cere demisia conducerii PNL, după ce formaţiunea politică a negociat formarea viitorului Guvernului alături de PSD.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguţa: Marcel le-a luat şi banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliţia de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Si pentru modul in care au trădat electoratul care a votat o coaliţie de dreapta care să dezvolte România”, a transmis ministrul interimar al Agriculturii

Liberalul a completat că „nici unul nu este mai puţin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca nişte păpuşi mecanice invocând “interesul naţional". La Congresul PNL, echipa câştigătoare a promis că va ţine PSD departe de guvernare cel puţin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-şi demonstra consecvenţa, aceleaşi personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi”. 

Adrian Oros a mai subliniat că susţinătorii lui Florin Cîţu la conducerea formaţiunii, au început să ceară demisia actulului lider liberal. 

„Unii dintre principalii artizani şi susţinători ai grandiosului proiect, ramânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”.E de aşteptat ca în următoarea perioadă, mulţi dintre aceşti vrednici “urmaşi ai Brătienilor”să încerce să îşi spele imaginea, debarcândul pe Câţu. Eu le spun altceva: Daţi-vă demisia toţi! Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid si de stat! Luaţi-vă labele de pe Partidul Naţional Liberal”, a mai scris liberalul.  

Raluca Turcan, ministru al Muncii şi susţinătoare a actualului lider liberal în cursa pentru şefia partidului, a cerut, într-un mesaj adresat conducerii PNL, demisia lui Florin Cîţu şi a echipei care a negociat portofoliile ministeriale cu PSD. Turcan susţine că „s-a negociat în genunchi” şi că liberalii au ajuns să se „milogească” la Ciolacu pentru „un colţ de pâine”.

În acelaşi timp, fostul lider liberal, Ludovic Orban, a anunţat, după şedinţa liderilor PNL, că va demisiona din partid, ca urmare a formării coaliţiei PNL-PSD-UDMR. Anterior, pe 12 noiembrie, conducerea restrânsă a liberalilor a decis excluderea fostului şef de partid, însă decizia finală ar fi urmat să fie luată de Consiliul Politic Naţional al formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite