Un mic ajutor pentru Victor Ponta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta poate stinge scandalul votului din diaspora in 6 ore, urmand cativa pasi simpli. Altfel, va avea nevoie de tot mai multe proteste spontane in marile orase ale Romaniei.

Domnule prim-ministru, stiti ca nu va simpatizez prea mult, dar cu toate acestea nu pot sa nu va dau o mana de ajutor pentru a incheia scandalul votului din diaspora. Nu stiu daca va mai amintiti, insa catorva mii de romani care au ales sa traiasca peste hotare le-a fost violat brutal un drept fundamental-acela de a vota.

Noi, romanii de acasa, ale caror drepturi ne sunt violate frecvent, am protestat si am cerut sa cada capetele vinovatilor in piata publica. Pentru ca nu s-a intamplat acest lucru, alte cateva mii de cetateni au protestat si aici, in Romania, iar dumneavoastra aveti in prezent o problema. Pentru ca Parisul sau Londra sau Madridul sau nu sunt Teleorman, consider ca trebuie sa actionati. Iata planul meu:

Sunati-l pe Sultanescu si compania si anulati maine toate iesirile la televiziunile prietene. Contactati-i pe reprezentantii comunitatilor de romani din diaspora si chemati-i la consultari. Sa vina si Titus Corlatean si Stanoevici. Ascultati-i, discutati cu legea in fata, cautati solutii. Chemati-l si pe Moculet, ma rog, cineva de la BEC. Mimati democratia, ce dracu! Dati din cap a intelegere, rasfoiti coli A4, tipati la Corlatean, incepeti propozitiile cu sintagma "va asigur!".

Iesiti la conferinta de presa la ora 18.00 cu 30 de reprezentanti ai diasporei in spate, faceti declaratii consistente, prezentati rezultatul consultarilor. Da, trebuie suplimentate cateva sectii, asta e.  Ascundeti-i pe Stanoevici si pe Corlatean, dati afara pe cineva, luati o decizie dura. Daca faceti toate acestea, in 6 ore, scandalul votului din Diaspora se stinge. Case closed!, cum ar spune politistul Soric. Daca nu faceti asta, inchiriati cateva zeci de autocare si umpleti-le cu protestatari spontani. Veti avea nevoie. Succes!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite