Un lider PPE vine în România pentru a discuta cu Iohannis despre proteste.

Un lider PPE vine în România pentru a discuta cu Iohannis despre proteste.

Manfred Weber

Preşedintele grupului PPE, Manfred Weber, a declarat, miercuri, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în ţară pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, precum şi cu PNL, UDMR şi PMP, şi a discuta despre evoluţiile recente din România, felicitându-l pe şeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Săptămâna viitoare voi merge în România şi mă voi întâlni cu preşedintele (Klaus Iohannis - n.r.) şi cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP - n.r.), ideea fiind de a înţelege ceea ce specialiştii şi societatea civilă fac după recentele evoluţii. Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat faţă de lupta anticorupţie, faţă de ideea unui stat normal şi a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înţeleg şi să ascult societatea civilă şi partidele noastre partenere", a spus Manfred Weber, preşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat şi prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în ultima lună.

„Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca preşedinte a fost foarte bună, de a ţine naţiunea unită. Strada şi societatea civilă au câştigat, e un lucru bun", a adăugat politicianul german.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: