Un invitat a leşinat înaintea recepţiei date de Iohannis la Cotroceni. Bărbatul a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD, sub privirile lui Raed Arafat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Klaus Iohannis, la Cotroceni ARHIVA Foto INQUAM
Foto Klaus Iohannis, la Cotroceni ARHIVA Foto INQUAM

Recepţia oferită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale, a întârziat cu circa 15 minute, după ce unui invitat i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD.

Bărbatul în vârstă de circa 60 de ani a leşinat şi a afost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD, care i-a oferit asitenţă medicală, sub privirile lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care era prezent la recepţia organizată la Palatul Cotroceni. Bărbatul a fost ulterior transportat la spital.

La recepţia de la Cotroceni, oferită de preşedintele Klaus Ioahnnis, au participat printre alţii, premierul Viorica Dăncilă, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, secretarul general Guvernului, Toni Greblă, şefii celor două servicii de informaţii, Eduard Hlevig (SRI), Gabriel Vlase (SIE).

Nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu Tăriceanu nu au onorat invitaţia şefului statului. De altfel, premierul Viorica Dăncilă a anunţa abia vineri după-amiază, cu puţin timp înainte, că va merge la evenimentul organizat de preşedintele Iohannis.

 Şeful statului şi cel al Executivului vor fi împreună şi la parada de 1 Decembrie, din Capitală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite