Un europarlamentar a vrut să arate ce înseamnă munca la Bruxelles, însă a fost aspru criticat de opinia publică

Un europarlamentar a vrut să arate ce înseamnă munca la Bruxelles, însă a fost aspru criticat de opinia publică

Europarlamentarul Ramona Strugariu la birou FOTO Facebook / Captură

Europarlamentarul Ramona Strugariu a transmis pe Facebook un mesaj însoţit de o imagine prin care a dorit să arate ce înseamnă munca în cadrul Parlamentului European, precizând că „foarte rar” are pauză de masă, însă opinia publică a criticat aspru demersul eurodeputatei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eurodeputata a încercat să explice cât de puţin timp liber are la dispoziţie într-o zi de muncă în Parlamentul European şi a specificat că de multe ori nu reuşeşte să ia pauză de masă, iar când se întâmplă acest lucru, aceasta este singura masă a zilei. 

„Despre deputăţie, între 2 şedinţe. Aşa arată pauza de prânz, atunci când o am - adică foarte rar. Şi e cam singura masă a zilei, la mine. Zic fiindcă există oameni care cred că noi ne petrecem viaţa în întâlniri pe la restaurante de lux şi în cine de fiţe, la Bruxelles. Nu e aşa”, a scris Ramona Strugariu pe Facebook. 

În urma postării de pe Facebook, un val de critici dure a început să curgă la adresa eurodeputatei, care a fost aspru condamnată pentru demersul făcut. Oamenii au atras atenţia că în ţară sunt chiar copii care merg la culcare flămânzi şi că ea alege să să îşi ia masa în acest mod. 

Eurodeputata a răspuns la majoritatea comentariilor, motiv pentru care a fost şi mai aspru criticată. Internauţii au subliniat că pentru aceste răspunsuri are timp. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările