Deputat PSD, mesaj agramat către copii: „Nici mie nu mi-a fost dragă şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Pune-ţi mâna pe carte şi nu mai fumaţi în budă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi a anului şcolar, deputatul PSD de Maramureş Călin Matei le transmite elevilor un mesaj plin de greşeli gramaticale, în care le spune că nici lui nu i-a fost dragă şcoala, dar că nu a avut ce face şi îi îndeamnă: „Pune-ţi mâna pe carte!“.

„Nici mie nu mi-a fost draga şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanţa, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi in budă! Succes!". Ulterior, el şi-a editat mesajul şi a scris corect "Puneţi mâna pe carte".

CV-ul postat de Călin Matei pe site-ul Camerei Deputaţilor nu respectă standardele europene. La secţiunea studii, deputatul PSD a scris doar anul absolvirii şi calificarea/diploma obţinută, fără a scrie întreaga perioadă a studiilor şi dacă a urmat cursuri de licenţă sau de master. Exemplu: 

  • 2004: Economist - Universitatea de Vest - Timisoara
  • 1996 - Management International - Academia de Studii Economice - Bucuresti
  •  
  • 1995 - Politologie - Universitatea Babes Bolyai - Cluj Napoca
  • 1990 - Universitatea de Nord , sectia mine - Baia Mare

Călin Matei este deputat PSD din 2012, aflându-se la cel de al doilea mandat. În această legislatură, el a avut patru luări de cuvânt, trei declaraţii politice, patru interpelări şi 13 propuneri legislative, din care una a fost promulgată lege, potrivit site-ului Camerei Deputaţilor.

Călin Matei este parlamentar de Maramureş, la fel ca ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, cunoscut pentru greşelile gramaticale frecvente. În 2016, Liviu Pop anunţa pe Facebook că s-a operat la "genunche".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite