Un consilier local vrea să interzică Poliţia în comună: „Să nu mai vină ăştia să dea amenzi. Noi îi plătim, şi ei ne amendează? Să ne spună, ca să anunţăm oamenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actele la control!
Actele la control!

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe mai întâi la Primărie când vin să facă razii în comună, ca oamenii să se poată feri. „Noi îi plătim, şi ei ne amendează? Cum adică?“, s-a revoltat consilierul.

„Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună <Domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi şi pe cine cauţi în comună>. Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi“, a cerut un consilier local din comuna Sadu.

Acesta a avut un mesaj şi pentru poliţişti.  „Voi sunteţi în slujba noastră şi de asta sunteţi plătiţi de la bugetul de stat, din banii noştri. Noi îi plătim, şi ei de amendează? Cum adică? Ăştia sunt stat în stat. Păi, cum?”, a spus alesul local.

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România. Şedinţa publică a Consiliului Local al comunei Sadu e din data de 7 septembrie 2017.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite