Un cadou ironic de la un protestatar pentru Mihai Răzvan Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Un protestatar din Piaţa Universităţii a fost sâmbătă la sediul Forţei Civice pentru a-i ura ,,La mulţi ani" lui Mihai Răzvan Ungureanu şi pentru a-i înmâna un pachet care conţine mai multe produse de îngrijire personală, printre care o perie şi şerveţele de bucătărie.

Imaginile cu cetăţeanul au fost prezentate de Antena 3, un post care de aproape o săptămână susţine că Ungureanu şi-ar fi comandat când era premier obiecte de igienă personală, dar şi delicatese. Fiind întrebat ce îi urează fostului premier, protestatarul a spus:,,o să îi zic aşa: la mulţi ani, sănătate, dar dacă se poate duce în altă parte, nu aici în această politică a ţării noastre".

El a mai spus că ,,după ce se va consuma conţinutul acestui pachet o să vă mai facem un alt pachet şi mai mare şi cu alte produse noi, mai de calitate poate", notează NewsIn.

Întrebat de reporterul de la faţa locului de ce nu a lăsat pachetul la sediul partidului, omul a spus că MRU nu era acolo, şi ca atare luni o să meargă la poştă pentru a-l pune prin recomandată. ,,Mi-au spus că nu pot primi pachetul dacă persoana nu este acasă şi a zis că bine, atunci o să îl trimitem prin recomandată poştală, poate aşa o să se ducă la poştă să stea la coadă ca un om de rând ca să îşi ridice pacheţelul. Luni o să mergem la ora 08:00 ca să depunem pachetul la poştă, dar el ( MRU n.r.) să plătească, nu noi", a susţinut protestatarul la Antena 3.

,,De data asta îmi cer scuze domnule Ungureanu, o să plătiţi dumneavoastră acele taxe de curierat", i-a transmis el preşedintelui FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, zilele trecute, mai mulţi oameni prezenţi în public la o emisiune de la Antena 3 au strâns diverse obiecte de îngrijire personală pentru Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi o haină ruptă şi un steag al ţării.

Mihai Răzvan Ungureanu aniversează sâmbătă 44 de ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite