Ultimul apel al lui Orban către liberali, un atac la Iohannis: PNL trebuie să se întoarcă cu faţa la cetăţean şi cu spatele la chiriaşul de la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban mai face un pas în despărţirea de PNL FOTO Mediafax
Ludovic Orban mai face un pas în despărţirea de PNL FOTO Mediafax

Ludovic Orban a cerut, în ultimul discurs al său ca membru al grupului parlamentar al PNL, ca liberalii să renunţe la susţinerea lui Klaus Iohannis şi să încerce să asculte mai mult nemulţumirile cetăţenilor simpli.

În discursul în care Ludovic Orban şi-a luat adio de la grupul parlamentar al PNL, Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis. 

Fostul şef al liberalilor le-a atras atenţia că PNL s-a depăratat de ceea ce a promis în campania electorală. De asemenea, Orban a subliniat că  „PNL trebuie să se întoarcă cu faţa la cetăţean şi cu spatele la chiriaşul de la Cotroceni”, aluzie la preşedintele României, Klaus Iohannis. 

Cu toate acestea, Ludovic Orban a zis că încă nu îşi dă demisia din PNL, pentru că are speranţa că lucrurile se vor schimba în partid. 

În ceea ce priveşte legăturile cu şeful statului, Ludovic Orban a anunţat din ziua Congresului că orice parteneriat cu Iohannis a încetat din momentul în care a mers şi s-a pronunţat în favoarea lui Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite