Udrea: Vom organiza un miting în Capitală împotriva accizei la benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea a anunţat, luni, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP), că în 16 martie PMP va organiza un miting în Bucureşti împotriva accizei la benzină.

Elena Udrea a declarat că Partidul Mişcarea Populară intenţionează să strângă un milion de semnături pentru a obliga Guvernul Ponta să renunţe la introducerea accizei la carburanţi de la 1 aprilie.

”Partidul Mişcarea Populară a decis ca pe măsura de introducere a creşterii accizei la carburanţi să strângă semnături la nivel naţional ca până pe 16 martie să punem pe masa guvernului un milion de semnături şi să forţăm Guvernul Ponta să renunţe la introducerea accizei de la 1 aprilie”, a afirmat Udrea.

Scumpirea carburanţilor cu 40 de bani (7 eurocenţi plus TVA) pe litru, în urma introducerii accizei suplimentare, de la 1 aprilie, va avea ca efect o nedorită ascensiune a României în topul preţurilor la motorină şi benzină, ţara noastră ajungând să-i depăşească pe vecini. În consecinţă, şoferii profesionişti vor alimenta din străinătate, lăsând statul să viseze la încasări mai mari din această acciză.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite