Udrea: USL a înregistrat un nou eșec - scoaterea României din cataloagele celui mai important turoperator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, susține că Guvernul USL a reușit "să înregistreze un nou eșec": scoaterea României din cataloagele celui mai mare turoperator din lume, TUI.

"În timp ce guvernarea USL nu mai știe cum să se împartă între scandalurile de incompatibilitate ce vizează trei miniștri, bilanțul dezastruos de șase luni de la preluarea Puterii, campania electorală care a pus lacătul pe birourile miniștrilor și atacurile murdare la adresa mea, înteleg că cel mai mare operator turistic din lume- TUI - a scos Romania din cataloagele sale", scrie Udrea pe blog.

Fostul ministru susține că "singura preocupare notabilă a MDRT (n.r. - Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului) a fost aceea de a încerca în zadar să găsească nereguli" în timpul mandatului său. "Mă înfurie văzând cum distrug tot ce cu greu construisem în ultimii trei ani", mai scrie Udrea.

În postarea de pe blog, Udrea spune că readucerea TUI în România a fost "una dintre cele mai mari satisfacții profesionale" ale sale ca ministru. De asemenea, Udrea sublinează că a adus în țară și Neckermann, un alt turoperator important care a inclus România în cataloagele sale.

"Interesul pentru turism este la fel de ridicat precum interesul pentru crearea de locuri de muncă, atragerea de fonduri europene, controlarea inflației. Adică zero", conchide fostul ministru.

România nu mai apare în această toamnă în cataloagele tipărite de TUI, iar acesta este un semnal negativ, a declarat luni într-o conferinţă Corina Martin, preşedintele ANAT, care a arătat că negocierile au fost purtate exclusiv între operatorul german şi MDRT.

"Reprezentanții TUI ne-au anunțat că România nu mai apare în cataloagele TUI, dar apare în mediul online. Apare în produsele online scoase la vânzare de TUI. Nu mai este în catalogul tipărit, printat. Sigur că nu este bine, aici sunt discuții în care intervine MDRT", a spus Martin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite