Udrea: „Traian Băsescu va fi întotdeauna aşteptat şi binevenit în PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea îl aşteaptă pe Traian Băsescu în PDL Foto: Adevărul
Elena Udrea îl aşteaptă pe Traian Băsescu în PDL Foto: Adevărul

Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că Traian Băsescu va fi întotdeauna aşteptat şi binevenit în PDL, în cazul în care ar dori să se întoarcă în partid.

Întrebată, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează informaţia potrivit căreia Traian Băsescu nu renunţă la politică şi dacă acesta ar fi binevenit în PDL după ce îşi încheie mandatul de şef al statului, Elena Udrea a răspuns că preşedintele va fi întotdeauna aşteptat în partid.

"Declaraţia a venit pe sms şi pe toţi care i-am fost alături în ultimii ani ne bucură această informaţie, această ştire, mai mult ar trebui să îl întrebaţi pe dânsul ce intenţionează să facă. Sunt convinsă că în PDL întotdeauna va fi aşteptat şi binevenit", a spus Udrea.

Întrebată apoi dacă ar fi dispusă să îi cedeze locul lui Băsescu în cazul în care ar câştiga şefia PDL, Udrea a spus că acesta ar dori să fie ales într-o convenţie a PDL.

"Cred că, dacă domnul Traian Băsescu ar dori să se întoarcă în PDL ca preşedinte, cu siguranţă ar vrea să fie ales într-o convenţie şi sunt convinsă că ar fi ales", a spus Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la Viena, la o întâlnire cu români din Austria, că nu poate fi pensionar după ce termină mandatul de la Palatul Cotroceni şi că o să rămână activ în viaţa politică, deşi nu îi este clar acum sub ce formă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite