Udrea a strâns 19.000 de semnături şi candidează independent pentru un loc de deputat: Cariera mea nu trebuie să se încheie pentru că aşa decide Sistemul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a strâns cele 19.000 de semnături necesare şi şi-a depus candidatura ca independent la alegerile pentru Camera Deputaţilor .

„Mă bucur că am reuşit să le strâng semnăturile. Nu e uşor. Legea actuală este o lege făcută împotriva candidaturilor independente şi a partidelor mici. E foarte greu să strângi semnăturile pentru că trebuie şi CNP, oamenii sunt reticenţi, dar mă bucur că sunt mulţi cei care m-au sprijinit, cei care au strâns semnături pentru mine”, a spus Elena Udrea. 

Deputatul a mai arătat că nu se află în conflict cu PMP, partid pe care şi-l doreşte să-l vadă la guvernare.„Îmi doresc ca din Parlament să votez un guvern din care să facă parte PMP cu un prim-ministru Traian Băsescu. Nu suntem contracandidaţi. Ne completăm. Pe lângă un electorat comun există suficient electorat separat în ceea ce mă priveşte pe mine şi Traian Băsescu. Şi acum suntem prieteni şi aliaţi“, a mai zis Udrea.

Deputatul spune că doreşte să-şi continue cariera politică. „Cred că bucureştenii trebuie să aleagă dacă eu continui mandatul de parlamentar şi nu trebuie ca selecţia sau cariera mea politică să se încheie pentru că aşa decide Sistemul. Voi veni cu un set de propuneri, un program care va fi mai atractiv, mai real, mai util decât colecţia de platitudini prezentată de domnul Cioloş şi care se referă la iniţiative legislative de care consider că e nevoie”, a mai spus Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite