Udrea strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, preşedinte PMP FOTO Adevărul
Elena Udrea, preşedinte PMP FOTO Adevărul

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a subliniat azi la Timişoara că lunile iulie şi august sunt dedicate consolidării organizaţiilor teritoriale ale partidului şi strângerii de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale.

„Şi aici în Timiş, la fel ca în toate judeţele ţării, mulţi tineri, mulţi oameni care n-au mai făcut politică până acum se înscriu în PMP. Partidul continuă trendul pe care l-a început în această primăvară, demonstrând că rămâne un partid atractiv. Aşa cum am stabilit imediat după alegerile europarlamentare, ne concentrăm extrem de serios pe întărirea organizaţiilor noastre judeţene, iar toţi oamenii de dreapta care doresc să ni se alăture sunt bineveniţi”, a afirmat Elena Udrea.

Liderul PMP a spus de asemenea că PMP a început campania de strângere de semnături pentru candidatul său prezidenţial, Cristian Diaconescu. “Dorim să mobilizăm din timp toate forţele partidului pentru bătălia electorală din toamnă şi de aceea considerăm că nu e deloc devreme pentru această activitate. În timp ce alţii nici nu s-au hotărât asupra candidatului prezidenţial, noi demarăm deja strângerea de semnături”, a declarat Elena Udrea.

Primul Congres al PMP a confirmat-o pe Elena Udrea preşedinte al PMP cu o largă majoritate. Fostul ministru al Dezvoltării a primit 742 de voturi favorabile din 950 posbile şi l-a învins clar pe contracandidatul său, Daniel Funeriu, care a strâns numai 209 voturi. Imediat, Elena Udrea a anunţat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale: Cristian Diaconescu. La numai trei zile după ce a fost lansat ca şi candidat al PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial, a fost ales preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Citeşte şi:

Elena Udrea a fost aleasă preşedintele PMP şi a anunţat candidatul partidului la preşedinţie: Cristian Diaconescu

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite