Udrea şi-a ales sloganul de campanie. Cum vrea fostul ministru să atragă voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a făcut public sloganul său de campanie, unul total diferit de ceea ce au prezentat partidele politice în ultimele săptmâni. „O femeie cât zece bărbaţi“ e mesajul prin care fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului vrea să-i convingă pe bucureşteni să o voteze.

După sloganul „Bună pentru România”, folosit în alegerile prezidenţiale din 2014, Elena Udrea şi-a ales un slogan surprinzător pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. „O femeie cât zece bărbaţi”, e mesajul prin care fostul ministru vrea să obţină susţinerea bucureştenilor pentru a ajunge din nou în Parlament. 

„Parlamentul viitor trebuie să aibă curajul să lupte împotriva Sistemului şi a modului ocult în care se exercită Puterea în România. În toată activitatea mea politică, am demonstrat că sunt o femeie puternică, determinată şi, poate cel mai important, curajoasă. Mai mult decât foarte mulţi auto-intitulaţi bărbaţi din politică", a scris Udrea pe Facebook.

image

„Ştiu ce trebuie făcut pentru ca această ţară să redevină o democraţie în adevăratul sens al cuvântului. De aceea candidez independentă pentru Camera Deputaţilor şi le cer bucureştenilor votul lor pe 11 decembrie. Votaţi O femeie cât zece bărbaţi: Elena Udrea!", a completat fostul ministru.

Sloganul Elenei Udrea de la alegerile prezidenţiale din 2014, „Bună pentru România”, a fost intens comentat după ce a fost lansat. Cu toate acestea, Elena Udrea nu a reuşit să ajungă în turul al II-lea al prezidenţialelor.

image
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite