Udrea îi sfătuieşte pe cei din USL să fie mai flexibili cu propunerile de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea a ieşit pe locul doi în colegiul său, însă are şanse să intre în Parlament la redistribuire
Udrea a ieşit pe locul doi în colegiul său, însă are şanse să intre în Parlament la redistribuire

Preşedintele Traian Băsescu nu va veni cu o propunere care să fie împotriva USL, crede Elena Udrea, fostul lider PDL Bucureşti, care îi sfătuieşte pe uselişti să fie mai flexibili în ceea ce priveşte propunerile pentru postul de premier.

"Îmi e greu să cred că, în condiţiile în care USL are aşa susţinere, ar putea propunerea preşedintelui să fie total împotriva USL. Pe de altă parte, nici USL nu trebuie să se încăpăţâneze să vină cu o singură propunere. După ce nominalizează un prim-ministru, dacă nu trece de două ori prin Parlament, se dizolvă Parlamentul, nu se suspendă preşedintele", a declarat luni Elena Udrea, la Realitatea TV.

După ce anunţase că ARD s-a desfiinţat, formularea fiind improprie având în vedere că era o alianţă electorală formată doar pentru alegeri parlamentare, Udrea a identificat câteva greşeli care au dus la eşecul politicienilor de centru-dreapta la alegerile de duminică. „ARD nu a avut strategia cea mai bună în această campanie, aşa că Bucureştiul, sediul de la Modrogan, a cam fost lăsat gol. Săracul Videanu era singur acolo. Blaga a plecat în Timiş. Şi eu mi-am asumat un scor slab în această vară şi mi-am prezentat demisia”, a mai spus fostul ministru al Turismului.

„Faptul că MRU a trebuit să găsească o formaţiune şi să şi-o asume cu siguranţă că nu a convins pe nimeni”, a mai spus Udrea, care declarase după alegeri că „era mai bine dacă Ungureanu şi Neamţu ar fi intrat în PDL”.

"Eu nu am avut o campanie uşoară în Roman, dar stând pe stradă şi vorbind cu oamenii am reuşit să obţin încrederea lor. Dacă această ar fi fost strategia întregului partid, sunt singură că astăzi scorul ar fi fost mai bun. În multe locuri din ţară, bătălia a părut abandonată. Mulţi colegi chiar au abandonat lupta, dar asta a fost urmare a lipsei campaniei centrale a partidului", a mai declarat luni fostul lider al democrat-liberalilor din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite