Udrea îi răspunde lui Ponta: „Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea i-a transmis premierului, care a criticat-o dur marţi seara într-o emisiune TV, să se trezească, întrucât duce ţară de râpă.

„Ponta s-a întors din Miami mai devreme cu o săptămână decât îşi propusese, motiv pentru care a fost extrem de nervos la RTv. După ce s-a readaptat la fusul orar, a dat fuga la televizor să îşi reverse supărarea pe cei care au rămas în timpul acesta acasă. (…)Să mă pomeneşti de 12 ori în 20 de minute arată clar a obsesie! O obsesie uşor psihanalizabilă... “, a scris Udrea pe o reţea de socializare. 

Aceasta atrage atenţia că în loc să explice cum e cu CFR Marfă, cu taxele şi impozitele, cu şomajul în creştere, cu Oltchim sau cu aleşii locali incompatibili ai USL, Ponta a simţit nevoia să găsească vinovaţii pentru bona filipineză cu care a plecat în concediu. „Şi nu ştiu cum se face, dar eu am ieşit ţapul ispăşitor! Păi ce vină am eu că Premierul în funcţie a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării“, a mai scris deputatul PDL.

Elena Udrea este de părere că atacurile repetate ale prim-ministrului la adresa sa arată că acesta este deranjat de faptul că deputatul PDL a spus că ar fi un preşedinte mai bun decât el. 

„Ponta să se trezească! De mai bine de un an este Premier şi are putere absolută. Nu din cauza mea nu e el în stare să crească veniturile românilor, să facă drumuri şi autostrăzi, să absoarbă fonduri europene sau să creeze locuri de muncă. Să mai schimbe placa asta uzată pentru că sună fals de tot“, a mai comentat aceasta. 

În încheiere, Udrea îi atarge atenţia premierului că duce România de râpă. 

„Înţeleg că proiectul lui Ponta pentru USL este să se lupte cu Traian Basescu şi cu Elena Udrea... Alo, domnule Premier, da' un proiect pentru România nu aveţi?! Că sunteţi Prim-ministru şi duceţi ţara de râpă!“, a conchis Udrea. 

Victor Ponta a declarat aseară la RTV, printer altele, că Traian Băsescu este în stare „să dea foc la ţară“ numai ca să o vadă pe Udrea preşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite