Udrea se răfuieşte cu „tonomatele de presă” pe blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a lansat un atac foarte dur la adresa jurnaliştilor, pe care îi numeşte pe blog „tonomate de presă” „dactilografi plătiţi să scrie ce le dictează stăpânii, cum le dictează stăpânii, când le dictează stăpânii, peste asta adăugându-se şi veninul propriu”.

Iritată de articolele din presă care dezvăluiau că foloseşte un taxi-elicopter pentru unele deplasări în ţară, care ar costa de zece ori mai mult decât salariul său, Udrea a ripostat pe blog, folosind expresiile preferate de Traian Băsescu.

„Mi-aduc aminte de un material video care spunea „Alege-ţi stăpânii cu grijă!” Se pare că ei nu au făcut-o şi s-au pricopsit cu Nuş şi Felix pe post de boieri atotstăpânitori pe moşie”, a scris ministrul pe blog, într-o postare scrisă „în maşină, nu în elicopter, pentru a-i linişti pe ziarişti”.

„Anul acesta, am făcut patru (4!) deplasări mari şi late cu elicopterul, toate plătite de mine. În rest, am mers, aşa cum am mai spus, fie cu maşina, fie cu avionul de linie”, a susţinut Elena Udrea.

Deşi a declarat recent că nici noaptea nu poate dormi de grija creditului de 3 milioane de euro, contractat în 2007, ministrul se dovedeşte „mână largă” când vine vorba de deplasări în interes de serviciu. O oră de zbor costă în jur de 1.400 de euro, iar ea câştigă în jur de 4.000 de lei lunar.

Udrea se prezintă drept o victimă a „băieţilor buni, care se aşază în formaţie de luptă, conduşi în bătălie de Vântu cel neînfricat, pentru a lovi decisiv în Traian Băsescu”. „Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul”, s-a plâns democrat-liberala.

„Îl susţine pe Vasile Blaga”

Ministrul a ţinut să desfiinţeze şi informaţiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi participat, alături de soţul ei la o „chermeză” într-un restaurant din Scroviştea, unde ar fi complotat pentru înlăturarea lui Blaga de la MAI. „Demisia domnului Blaga nu este motiv de sărbătoare pentru cineva din Guvern sau PDL. Internele au pierdut un foarte bun ministru. Eu, ca întreg partidul, de altfel, l-am susţinut şi îl susţin în continuare pe domnul Blaga”, a comentat Udrea, cunoscută pentru „diferenţele de opinie” pe care le avea cu fostul ministru.

„Eu le spun acestor stăpâni de presă că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni”, şi-a încheiat Udrea postarea pe blog.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite