Udrea: PMP poate să răspundă speranţelor românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a scris pe blogul personal că Mişcarea Populară poate să răspundă speranţelor românilor şi să se constituie într-un reper de moralitate şi principialitate în politica românească.

„PMP poate să devină un catalizator social pentru România pe care ne-o dorim cu toţii. Mişcarea Populară trebuie să fie construcţia politică a celor care cred în România şi sunt gata să se implice pentru a construi ceva bun în această ţară“, a scris Udrea.

În opinia sa, eşecul USL este o dovadă a faptului că România are nevoie de continuare proiectului de ţară a preşedintelui Băsescu şi de o alternativă politică nouă şi proaspătă, care să ofere încredere în viitorul. 

„Actualul sistem politic este deopotrivă vetust şi toxic, iar alternativa este absolut necesară, mai spune aceasta.  

Elena Udrea a mai scris că, în aceste zile, Dan Voiculescu a devenit principalul actor politic din România, cel care stabileşte când o majoritate parlamentară se spulberă şi cine trebuie să facă parte din noul Executiv.

„Atunci când Crin Antonescu şi Victor Ponta şi-au pus semnătura pe pactul cu diavolul, era clar că lucrurile nu aveau să se sfârşească bine. (…) Este trist că PSD şi PNL au ajuns simple marionete în mâinile unui om care se joacă aşa cum vrea cu destinele politice ale celor două partide. Informaţiile scurse în presă în aceste zile (documentul USL care prevedea ca PC să dea preşedintele Senatului şi faptul că Antonescu a lucrat pe pactul de coabitare) dovedeşte că preşedinţii PSD şi PNL au fost simple marionete şi că USL a avut un singur scop: să-l protejeze pe Felix de braţul lung al Justiţiei“, este de părere Elena Udrea.

Udrea mai susţine că liberalii nu merită niciun dram de simpatie, chiar dacă s-ar putea regăsi în scurt timp în opoziţie, trădaţi de PSD – PC – UNPR. „Liberalilor le-au convenit scaunele moi ale Puterii şi acum trebuie să deconteze deopotrivă oportunismul şi naivitatea de care au dat dovadă“, a conchis Elena Udrea.

Citeşte şi:

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Mişcarea Populară: „Mă alătur lui Traian Băsescu şi Elenei Udrea“

Elena Udrea a demisionat din PDL şi s-a înscris în PMP: Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite