Udrea: Se va opri orice jurnal de ştiri dacă spun la ce funcţie voi candida în PDL

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la Târgovişte, că dacă ar spune pentru ce funcţie va candida în Partidului Democrat Liberal "se va opri orice jurnal de ştiri" pentru a face publice vorbele sale.


 "Se va opri orice jurnal de ştiri dacă spun la ce funcţie voi candida în cadrul PDL" a declarat Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Întrebată de jurnalişti despre alegerile interne din PDL şi despre funcţia pentru care va candida, Elena Udrea a precizat: "Dacă vă spun, nu mai daţi nimic altceva. (...) Odată, la Bucureşti, după ce am spus ceva foarte important despre municipiul Bucureşti, am spus ceva legat de candidatură şi nu s-a mai dat decât asta".

Ministrul Elena Udrea s-a aflat, miercuri, la Târgovişte, unde a semnat patru contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional, trei fiind parte a Planului Strategic Integrat pentru Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte, iar unul vizează reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: