Udrea nu îl vrea pe Cezar Preda în PMP: „Sunt diferenţe uriaşe între mine şi el. A însemnat motivul plecării mele din PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a comentat decizia lui Cezar Preda de a demisiona din funcţiile deţinute în PDL şi a punctat faptul că nu ar pune în echipa PMP o persoană care pune frustrările deasupra partidului.

„Sunt diferenţe eseniale de opinie între mine şi Cezar Preda. A însemnat motivul plecării din PDL. Domnul Ceyar Preda a avut un discurs împotriva propriului Guvern. Şi astăzi are un discurs împotriva Guvernului Boc. Este cel care consideră că parteneriatul PDL cu preşedintele nu foloseşte dreptei, ceea ce cred că este fundamental. Nu aş pune în echipa PMP, aş evita oameni care pun frustrările deasupra interesului PMP“, a comentat Udrea, referitor la plecarea lui Cezar Preda din PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău, spunând că a luat decizia după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale potrivit cărora "PDL a creat un monstru numit USL".

Preda a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, că a luat decizia de a demisiona din funcţiile deţinute în partid în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbătă la Braşov, unde el a făcut mai multe afirmaţii cu privire la partidul din care făcea parte. El a spus că la şedinţa Colegiului Director al PDL de la Braşov a avut o „poziţie fermă“, la care nu poate renunţa.

Cezar Preda a mai spus că a fost criticat pentru afirmaţiile sale de către Emil Boc şi de către „anumiţi politicieni din Ardeal". „Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, mă pot bate cu Elena Udrea, mă pot bate cu Traian Băsescu, dar nu pot să mă bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis să fac acest pas. Voi rămâne membru al PDL, partid în care sunt de 15 ani, pentru că eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu şi mă voi implica în tot ceea ce înseamnă viaţa politică a PDL din postura de simplu membru şi de deputat", a declarat Cezar Preda.

Citiţi şi:


Cezar Preda a demisionat din funcţiile din PDL: „Mă pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite