Udrea şi Macovei îl fac pe Ponta comunist chiar de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elena udrea monica macovei

Elena Udrea şi Monica Macovei, contracandidatele lui Victor Ponta în cursa pentru Controceni, i-au reproşat premierului pe paginile personale de Facebook că lansarea fastuoasă de pe fostul stadion 23 august aminteşte de perioada comunismului.

"Prin lansarea candidaturii pe fostul stadion 23 august, Victor Viorel Ponta face eforturi să se ridice la statura de pigmeu a lui Kim Jong Un. Numai în Coreea de Nord mai au loc astfel de manifestaţii. E evidenţă dorinţa sa de a începe construirea cultului măreţului conducător. Toţi străinii care vor vedea imaginile cu Ponta se vor întreba dacă România s-a întors în comunism", a scris Udrea pe Facebook.

Monica Macovei a atras atenţia că evenimentul de lansare a blocat complet Bucureştiul.

"Bucurestiul e paralizat, într-o zi de sâmbătă, pentru că micul Ceauşescu ţine să îşi serbeze ziua pe Stadionul Naţional. Bulevardul Basarabia şi împrejurimile, Dristor, Piaţa Muncii sau Bulevardul Mihai Bravu...un sfert din oraş blocat ca pe vremuri, la 23 August. Măreţe realizări îi urăm tovaraşului Victor Ponta, iubit conducator şi fiu al patriei, fierbinte şi adâncă recunoştinţă pentru toate cele ce le faci pentru noi!", a scris Monica Macovei pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru Preşedinţie, pe Arena Naţională, în prezenţa a circa 50.000 de simpatizanţi PSD-UNPR-PC.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite