Udrea: Lupta pentru Cotroceni se dă între moştenitoarea lui Traian Băsescu şi moştenitorul lui Adrian Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, susţine că, în următoarea perioadă, campania electorală va reedita cursa din 2004 dintre Adrian Năstase şi Traian Băsescu.

„Gata cu joaca lui Victor Ponta de-a preşedintele de partid şi de-a prim-ministrul, acum că i s-a întors şeful! Pe de altă parte, din acest moment, este fără dubii că lupta pentru Cotroceni se dă între moştenitoarea lui Traian Băsescu şi moştenitorul lui Adrian Năstase“, scrie Udrea pe Facebook, într-un comentariu care însoţeşte o fotografie în care Năstase şi Ponta apar împreună.

Reacţia Elenei Udrea intervine la scurt timp după eliberarea din penitenciar a fostului premier Adrian Năstase, în contextul în care candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, s-a arătat „bucuros“ cu acest prilej.

Invitată recent la Adevărul Live, Elena Udrea a vorbit despre  competiţia cu Victor Ponta şi a subliniat că intrarea sa în cursă împotriva premierului era necesară, în condiţiile în care Dreapta se arăta „ştearsă“.

„Cred că sunt singura care îl poate învinge pe Victor Ponta. Dreapta era puţin vizibilă, ştearsă, aproape că nu ştiai dacă au început campania electorală“, a mai spus Udrea.

Citeşte şi:

Iohannis: Ponta mă atacă, Udrea îl atacă pe Ponta, Macovei atacă pe toată lumea. Eu nu intru în joc

Liderul PNL Klaus Iohannis afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu va intra în jocul atacurilor lansate de către Victor Ponta, Elena Udrea şi Monica Macovei, el scriind că este posibilă şi o altfel de campanie.

De ce a ales-o Băsescu pe Udrea

Preşedintele Traian Băsescu şi-a desemnat favoritul pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. „Categoric o voi susţine pe Elena Udrea“, a spus preşedintele, abandodându-l astfel pe Cristian Diaconescu, omul pe care se angajase public să-l sprijine.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite