Udrea, după ce l-a confundat pe Ginghis Han cu Attila: „Bine că n-am spus că Dieta de la Augsburg a fost o cură de slăbire în grup“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a revenit cu precizări după ce l-a confundat pe conducătorul mongol Ginghis Han cu hunul Attila. Într-un mesaj ironic, fostul ministru a subliniat că e bine că nu a spus  spus că Dieta de la Augsburg a fost o cură de slăbire în grup şi că nu i-a confundat pe adjunctul-şef al SRI Florian Coldea cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Emoţie virală pe net!!! Elena Udrea l-a confundat pe Attila cu Ginghis Han!!! După zeci de ore de seminarii de istorie recentă la DNA, bine că nu i-am confundat pe Coldea cu Kovesi. Amândoi au avut acelaşi nărav. (Attila si Ginghis Han). Dacă nu apucă procurorii să se autosesizeze în speţa cu Ginghis Han, înseamnă că am scăpat uşor. Doar vreo 700 de ani cu suspendare. Bine că n-am spus că Dieta de la Augsburg a fost o cură de slăbire în grup“, a scris Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi Turismulu, pe pagina sa de Facebook.. 

Mai mult, aceasta le-a făcut şi o urare internauţilor. „Relaxaţi-vă, dragii mei, măcar în sfânta zi de sămbătă“, a conchis Udrea. 

Fostul ministru a fost repede criticată pagina sa de Facebook de internauţi, unii cu limbaj trivial, în timp ce alţii au amintit de problemele sale cu Justiţia. 

Elena Udrea Facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite