Udrea, întrebată de un român din Diaspora când se poate întoarce acasă: Ar trebui să nu vă mai lăsaţi manipulaţi, cum v-aţi lăsat în noiembrie 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea, fost candidat la Preşedinţie, le transmite românilor din Diaspora că pentru a se întoarce înapoi în România ar trebui să nu se mai lase manipulaţi, aşa cum s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

„Bună seară! I'm back... Sper că am lipsit nu suficient încât să credeţi că îmi place mai mult vacanţa decât politica, sau mai mult soarele decât lupta... Cum toată lumea pare toropită de caniculă şi îngenuncheată de frică, am gândit că este momentul să vă spun că sunt aici! Deşi arzător, soarele nu m-a orbit şi, nici memoria nu m-a lăsat...Văd la fel de bine ca acum jumătate de an ce se întâmplă în această ţară. Sau, cum ar spune Caragiale, "simt enorm si văz monstruos"! Pe curând..“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook, după o perioadă de absenţă de aproape trei luni.

La această postare, un român aflat la muncă în străinătate a întrebat-o pe Elena Udrea când se poate întoarce în România. „Mă bucur că te-ai intors, dar am şi eu o întrebare: noi, ăstia din strainătate care muncim şi nu stăm în vacanţă, când ne putem întoarce acasă?“, a întrebat-o un fan virtual pe Elena Udrea.

Fostul preşedinte al PMP i-a spus că pentru a se întoarce acasă este necesar să nu se mai lase manipulat. „Când între cei care conduc (şi aici poate fi oricine, inclusiv dvs. dacă vă încumetaţi să vă implicaţi) vor fi mai mulţi cei de bună-credinţă şi în stare să facă ceva concret decât lichelele şi proştii. Că de scăpat de tot de cei din urmă nu vom scăpa. Nu scapă nicio ţară din lume. Eu zic deci, că aveţi o şansă să vă intoarceţi. Dar pentru aceasta, ar trebui să nu vă mai lăsaţi manipulaţi cu televizorul. Aşa cum v-aţi lăsat ultima dată în noiembrie 2014“, a răspuns deputata.

Elena Udrea a candidat la Preşedinţie în noiembrie 2014, însă nu a prins un loc în finala prezidenţială, ocupând locul trei. În turul al doilea, Klaus Iohannis s-a impus în faţa premierului Victor Ponta şi a devenit succesorul lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni, având susţinerea românilor din Diaspora.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite