Udrea, întrebată dacă îşi doreşte şefia PDL: "E greu să spun, trebuie vãzut ce zic liderii din teritoriu "

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebată la Realitatea TV dacă îşi doreşte şefia PDL, Elena Udrea a declarat că, deşi este dificil să răspundă, există discuţii în partid cu privire la acest aspect, dar trebuie vãzut ce pãrere au liderii din teritoriu ai formaţiunii.

Întrebatã unde a greşit PDL, Udrea a rãspuns: "Am greşit când ne-am dezis de propriul Guvern, ne-am dezis de Guvernul Boc".

"Dacã Boc ar fi plecat de la Guvern mai devreme, situaţia era alta. Dacã schimbam Guvernul mai repede, situaţia era alta, mai scãpam de presiunea popularã", a spus Udrea.

De asemenea, aceasta a mai afirmat că, în opinia sa, a fost o greşealã faptul cã preşedintele partidului a fost în fruntea Executivului pentru o perioadă îndelungată, în condiţiile în care ţara înfrunta criza economică.

Întrebată dacã preşedintele PDL, Vasile Blaga, trebuie sã demisioneze, Udrea a rãspuns cã este nevoie de o analizã serioasã la nivelul partidului.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene.

Şedinţa Colegiului Director al PDL va avea loc în condiţiile în care ARD, alianţa constituitã în jurul partidului, a înregistrat un eşec la alegerile parlamentare de duminicã.

Luni la prânz, prim-vicepreşedintele Cezar Preda a demisionat din funcţie. 

La rândul sãu, Adriean Videanu a declarat cã în partid urmeazã sã se facã o analizã, iar mãsurile decise vor fi anunţate.

În acelaşi timp, au început sã circule zvonuri despre iminenta demisie a lui Vasile Blaga de la şefia partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite