Udrea: „Elena Băsescu va naşte în România“

Udrea: „Elena Băsescu va naşte în România“

Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a spus, marţi, la Acasă TV, că fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, va naşte cu siguranţă în România şi că este asistată permanent de un medic din ţară, menţionând că aceasta se simte bine şi toată lumea aşteaptă să vină noul membru în familia Băsescu.


Udrea a povestit că vorbeşte aproape în fiecare zi cu Elena Băsescu şi a spus că aceasta este "o mămică frumoasă şi tânără" şi că toată lumea abia aşteaptă să se întâmple fericitul eveniment şi să vină un nou membru în familia Băsescu.

"Am vorbit aproape în fiecare zi cu ea. E minunat. Este o mămică frumoasă şi tânără. Abia aşteaptă toţi, şi eu abia aştept, să se întâmple fericitul eveniment. Se simte bine, din câte îmi dau seama, şi mai e puţin şi va fi un nou membru în familia Băsescu. Eu mă bucur că este fată, sigur că se bucură şi părinţii şi bunicii", a spus Elena Udrea, adăugând că îi va face mare plăcere să-i cumpere celei mici "tot felul de jucărioare".

Ea a arătat că Elena Băsescu cu siguranţă va naşte în România, fiind asistată de un medic din ţară.

"Cu siguranţă va naşte în România, este asistată permanent de un medic din România, de o doamnă medic din România, deci, în mod cert în România", a spus Udrea.

Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, este însărcinată cu o fetiţă, naşterea fiind aşteptată în septembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat la B1TV, în luna iunie, dacă va avea un nepoţel sau o nepoţică, el răspunzând: "Spre marea mea bucurie, nepoţică".

Întrebat când va avea loc botezul, preşedintele a răspuns: "Prin octombrie".

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: