Udrea e ferm convinsă că va rămâne la minister încă un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

După ce ieri a declarat că nu s-a discutat despre remaniere în sedinţa coaliţiei, astăzi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, le-a spus turoperatorilor că "în mod sigur, sau aproape sigur" vor continua să lucreze împreună şi în acest an.

La întâlnirea cu reprezentanţii Consiliului Consultativ pentru Turism, Udrea a declarat că turismul rămâne cel mai important obiect de activitate al acestui minister, căruia îi va acorda în continuare toată atenţia. "Sunt probleme care au rămas nerezolvate şi pe care aş vrea să le rezolvăm în acest an, pentru că ce ştim sigur, sau aproape sigur, este că anul acesta vom colabora, sau tot cu mine veţi lucra", a completat ministrul.

"Aş vrea, eventual, să nu ne despărţim până nu închidem toate problemele pe care le-am deschis în 2009 şi, desigur, dacă va fi să lucrăm şi în continuare, găsim altele de rezolvat", a mai spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului a vorbit despre acţiunile de promovare care vor fi derulate în acest an, atât în ţară, cât şi în străinătate. Anul acesta, 11 milioane de lei vor fi destinate pentru programul multianual de marketing şi de promovare turistică. Aceşti bani provin de la bugetul de stat, la care se mai adaugă 25 de milioane de euro provenite din fonduri europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite